Vážení zákazníci. V týdnu 6.5 - 12.5 čerpáme dovolenou. Dotazy k produktům a objednávkám posílejte na email info@combatsystems.cz. Expedice objednávek bude probíhat 13.5. Děkujeme za pochopení.

Ohlédnutí za rokem 2023 aneb první článek na blog

Rok 2023 byl pro naši společnost Combat Systems, stejně tak jako roky předchozí, naprosto ohromující a plný úspěchů. Jsem nesmírně vděčný všem našim zaměstnancům, zákazníkům a partnerům za jejich neustálou podporu a oddanost. Během roku 2023 se nám povedlo zrealizovat nebo dotáhnout do konce hodně věcí ale některé se naopak dokončit nepovedlo. Blog byl jednou z nich. Na ten tak nějak nezbýval čas, nicméně tomu je dnešním dnem konec. Dovolte mi, abych vám přiblížili některé z nejvýznamnějších okamžiků z minulého roku a podělil se o některé vzrušující plány na rok 2024.

Účast na veletrzích EnforceTac a IWA

Po tříleté pauze zapříčiněné pandemií Covid jsme se vrátili na veletrhy EnforceTac a IWA. Naše účast na těchto prestižních událostech přinesla své ovoce. Měli jsme možnost setkat se s našimi současnými partnery a zákazníky, prezentovat naše nejnovější produkty a získat cennou zpětnou vazbu. Bylo to pro nás nejen potěšením, ale také skvělou příležitostí k upevnění našich vztahů a získání nových obchodních kontaktů a rozšíření naší distributorské sítě.

iwa_collage

Úspěšný start výroby tvrdých balistických plátů

V létě roku 2023 jsme dokončili ambiciózní projekt – spustili jsme vlastní výrobu tvrdých balistických plátů, kterou máme nyní pod úplnou kontrolou v naší výrobní hale. Tento krok vyžadoval bezmála rok intenzivního vývoje a testování a nemalou investici. Jsme hrdí, že nyní můžeme nabízet našim zákazníkům zcela vlastní výrobky, které splňují nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality. To bylo dalším krokem k možnosti nabídnout kompletní řešení v oblasti osobní ochrany. 

 plates_collage

Spuštění eshopu TACSEW aneb Tactical Sewing Solutions

V druhé polovině roku 2023 jsme spustili eshop tacsew, který je zaměřený na prodej textilních materiálů pro DIY projekty. Tento krok byl odezvou na poptávku našich zákazníků po kvalitních materiálech a je součástí našeho úsilí rozšířit naše služby a nabídku. TACSEW se rychle stal oblíbeným zdrojem pro všechny, kteří mají zájem o kvalitní textilní materiály pro své vlastní projekty. Součástí tohoto projektu není jen samotný prodej materiálů nebo odborné poradenství ale i spektrum dalších služeb jako řezání textilních dílů na laseru, strojové vyšívání a další.

tacsew

Inovace a vývoj našich produktů

Rok 2023 byl také ve znamení inovace a vylepšování našich stávajících produktů avšak ne všechny se podařilo dotáhnout do finální produkce. To se ale změní hned z kraje roku 2024. Spoustu změn jsme implementovali do našich produktů skrytě aniž bychom okolo toho dělali velký humbuk, protože zkrátka chceme aby naše produkty patřily mezi ty nejlepší. 

activitymore-89DAE86F-43A7-41F4-B27D-0BB63E7BC4B1

Rozmach našeho YouTube kanálu

V roce 2023 jsme také mákli na tvorbě produktových videí a náš kolega Honza se činil a postaral se o ohromný rozmach našeho YouTube kanálu. Tento kanál se stal důležitým zdrojem informací pro naše zákazníky a fanoušky, kde jsme prezentovali naše produkty, poskytovali návody a tipy ohledně použití taktického vybavení a v příštím roce bychom rádi i nabídli pohled do zákulisí naší společnosti. Jsme nadšeni tím, jakým způsobem se naše komunita rozrostla.

youtube

Zkrátka rok 2023 byl pro Combat Systems naprosto fantastickým rokem, který nám přinesl mnoho úspěchů a důležitých milníků. Děkujeme vám, našim zákazníkům, partnerům a zaměstnancům, za vaši neustálou podporu, loajalitu a vášeň pro naši práci. Bylo nám ctí prezentovat vám naše nejnovější produkty a inovace, ať už na veletrzích, prostřednictvím našeho YouTube kanálu nebo na našem eshopu.

Jak se přesouváme do roku 2024, máme mnoho vzrušujících plánů a novinek o kterých budeme informovat nejen na našem nově spuštěném blogu.

Děkujeme vám za vaši důvěru a loajalitu. 

Michal a Honza z COMBAT SYSTEMS